Somogydöröcske – Döröcske Vendégház

drvh_01
Döröcske Vendégház
7284 Somogydöröcske, Keleti u. 21.
A Somogy-Tolnai dombság egyik völgyzugában, a Koppányvölgyi térségben található zsáktelepülés Somogydöröcske. Ebben a csendes, tiszta levegőjű kis faluban családi vállalkozásként megkezdtük a „Döröcske Vendégház” üzemeltetését. Az igényesen kialakított vendégházban teljes komfort várja a pihenni vágyó kedves vendégeinket. A házhoz tartozó kertben grill, kemence, és bográcsozási lehetőség is adott, valamint rendelkezésre állnak gyermek, és felnőtt kerékpárok egyaránt. Településünkön vezet keresztül a Dél-dunántúli piros túraútvonal, kiépített pihenőhelyekkel, csodás kilátással, melynek a Koppány völgyéhez tartozó részét hivatásos túravezető segítségével szívesen megmutatjuk a túrázni vágyó vendégeknek.
A legközelebbi város, Tab innen 20, a megyeszékhely Kaposvár pedig 40 kilométerre van, de a Balaton is csak egy „ugrás”, ugyanis a Balatonföldvári strand 34 km távolságban van.
A házban két 3 fős szoba van, mindegyik külön fürdőszobával és WC-vel, közös konyhával, fedett terasszal, WIFI lefedettséggel, TV-vel  és mikróval. Az állatok számára van kennel, tehát ha vadász érkezik kutyával, azt el tudjuk “szállásolni”. A házban dohányozni nem lehet.
A vendégház egész évben várja a látogatókat.
A szállás foglalás előzetes bejelentkezés szerint történik.
Kapcsolattartó:
Pongráczné Szinek Angéla
Elérhetőségek:
E-mail: dorocske.vendeghaz@gmail.com
Mobil: +36 20 349 8343