Kára – Pitypang Vendégház

ppvh_01

Pitypang Vendégház
7285 Kára, Kölcsey u. 12.

Az apartmanház a régi parasztházak stílusában újonnan épült spalettás-szúnyoghálós ablakokkal, tornáccal. 80 m2 alapterületű, ami 32 m2-es fedett tornáccal egészül ki. 2, egyenként 18 m2 alapterületű szoba, egy 24 m2-es nappali-konyha és mellékhelyiségek (fürdőszoba zuhanyfallal, mosdóval, önálló WC, és kamra) várja a vendégeket. A vastag falaknak és a tornác árnyékoló hatásának köszönhetően nincs szükség légkondicionáló berendezésre még a nyári hőségben sem. Télen távfűtés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.
A berendezés a régi idők hangulatát idézi, kézzel festett kanapéval, faragott bútorokkal. Viszont a konyharész modern, jól felszerelt,4 db-os kerámia főzőlappal, mikróval, vízforralóval, kávéfőzővel, kenyérpirítóval, 8 fő részére terítékkel. Gyermek vendégeink szórakoztatására társasjátékok, mesekönyvek, felnőtteknek sakk, és egy kis házikönyvtár egészíti ki a berendezést.
A vendégház fölött gyümölcsös, hatalmas almafákkal, körtefával; a ház előtt cseresznyefa cseperedik – jó terep a játékra, bújócskázásra, vagy éppen a csöndes szemlélődésre, napozásra. A labda kedvelőit egy nagy füves terület csábítja játékra. A tűzrakóhelynél lehet bográcsolni, grillezni, vagy szalonnát sütni. Van pingpongasztal, illetve bérelni lehet 4 db kerékpárt.
A vendégek lovait boxok várják, lovaik a patakparti legelőn pihenhetik ki magukat.

Lovas szolgáltatásaink:
A kisgyerekeket két póni várja, akiken lehet lovagolni, vagy a pónifogattal ismerkedni a szépséges somogyi tájjal, erdős dombokkal, az apró falvak rejtett szépségeivel, emlékeivel.
A családokat, baráti társaságokat pedig Murci, magyar hidegvérű lovunk viszi egy kis társas kocsizásra, amit akár egy kis baráti piknikezéssel is össze lehet kötni.

A vendégház egész évben várja a látogatókat.
A szállás foglalás előzetes bejelentkezés szerint történik.

Kapcsolattartó:
Füzesiné Szegvári
Elérhetőségek:
E-mail: pitypangvizsla@gmail.com
Telefon: +36 30 952 2003

Honlap cím:
www.pitypangvendeghaz.hu